en virksomhed
med fokus på
kundetilfredshed

Stone & Wood Entreprise er en virksomhed med et ekspertiseområde inden for undergulve og entrepriseopgaver.

På trods af vores relativt nye sammenslutning i Stone & Wood Entreprise, er vi et stærkt team af fagspecialister med en stor faglig stolthed. Vi har bevidst valgt at være en nichevirksomhed for at kunne tilbyde de bedste løsninger på markedet.

Vores fagspecialister kommer med mange års erfaring inden for hver deres felt, og trækker på et stort netværk af leverandører, der gør at vi kan rykke hurtigt ud og garantere et flot resultat. Både når det gælder store B2B aftaler, og mindre, private entrepriseløsninger.

Vi leverer et ordentligt, kvalitetssikret arbejde med respekt for det klassiske håndværk.

Stone & Wood Entreprise er din specialist i undergulve. Vi kombinerer professionel erfaring med det bedste produkt fra Neopixels Danmark ApS. Denne nichespecialiserede tilgang til vores arbejde tror vi på, gør hele forskellen for alle de kunder, vi samarbejder med.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, overholder tidsplaner og rådgiver gerne om procedure og produktvalg. Vi elsker at tale om det vi brænder for; undergulve, så tøv ikke med at kontakte os, og få en uforpligtende snak om mulighederne.

Indendørsrenovering og skræddersyede snedkerløsninger er vores spidskompetence, og vores entrepriseafdeling står klar til at klare alle renoveringsopgaver inden for husets fire vægge.
Stone & Wood Entreprise har bred erfaring med store renoveringsopgaver i byggebranchen.

Vi lægger altid gerne vejen forbi til en god snak og besigtigelse af opgaven, inden afgivelse af et uforpligtende tilbud.

,,

Kvalitetssikret håndværk
og hurtige deadlines

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og lad os hjælpe jer med et nyt undergulv i beton, eller større og mindre renoveringsopgaver.

Telefon:
+45 30 11 45 99

Email:
info@stone-wood.dk
bogholder@stone-wood.dk

Vi står klar til at hjælpe med spørgsmål, rådgivning og et godt tilbud. Udfyld vores kontaktformular, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

en virksomhed
med fokus på
kundetilfredshed

Ring for et kaffemøde: +45 50 93 21 69